Bine ai venit în magazinul TIAKI

Bine ai venit în magazinul TIAKI

Bine ai venit în magazinul TIAKI

Bine ai venit în magazinul TIAKI

TIAKI nu încearcă să fie ceva special, pentru că relația unică dintre tine și animalul tău de companie este deja ceva special - ceva care vă aparține doar vouă. Cu TIAKI vrem, mai degrabă, să facem parte din viața voastră de zi cu zi.

Dorim să fim implicați în fiecare moment fericit al animalului tău: jucăria pe care o roade neîncetat, lesa pe care ți-o aduce cu nerăbdare atunci când este timpul pentru plimbare sau patul în care adoarme fericit după o zi plină.

TIAKI ar trebui să fie brandul care îți este alături în toate situațiile vieții: atât în momentele frumoase, strălucitoare, care vă oferă bucurie amândurora, cât și în cele în care te confrunți cu păr, zgârieturi sau rosături.

Asta vrem să fim.

TIAKI - Part of  your life.

Despre TIAKI

Suntem parte din viața animalelor de companie și a stăpânilor acestora. Accoperim toate nevoile vieții de zi cu zi, în fiecare etapă. Facem îngrijirea regulată a animalelor tale de companie mai ușoară prin varietate, preț și sprijin. TIAKI reprezintă toate lucrurile care bucură animalele de companie - jucăriile lor, patul lor, lesa lor...

Suntem experți în animale de companie.

Îți oferim varietate.

Te însoțim în viața de zi cu zi.

Vrem să te facem fericit!

Tiaki: part of your life!