Termeni și Condiții pentru evaluarile de produse

Ne bucurăm când ne povestiți experiențele dumneavoastră cu produsele noastre. Toate evaluările, pozitive și negative, sunt verificate și aprobate de specialiștii de produse. Condiția prealabilă pentru aprobare este respectarea acestor Termeni și Condiții:

Recomandări pentru a scrie o evaluare semnificativă:

• Vă rugăm să descrieți avantajele și, dacă este cazul, dezavantajele produsului din experiența dumneavoastră personală.

• Recomandările speciale pentru utilizarea zilnică a produsului sunt foarte utile.

• Comparațiile cu produse similare pot spori însemnătatea evaluării produsului dumneavoastră.

• Referințele la rasa și vârsta animalului de companie le permit celorlalți să interpreteze corect experiența dumneavoastră personală.

Ce NU include o evaluare bună?

• Întrebări despre produs sau site-ul web. În acest caz, vă rugăm să ne sunați sau să ne scrieți prin intermediul formularul nostru de contact.

• Înjurături sau cuvinte jignitoare sub orice formă.

• Numere de telefon sau adrese, adrese de e-mail sau adrese WWW.

• Comentarii generale despre disponibilitate, livrare sau alte servicii zooplus. Numărul de telefon sau formularul de contact sunt disponibile în acest scop.

• Discuții despre evaluările altor persoane.

• Comentarii cu privire la utilitatea întregii categorii de produse sau sfaturi generale privind alimentația și creșterea adecvate speciei. Vă rugăm să folosiți forumul nostru în acest scop.

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că nu putem publica recenzii în care scorul și textul sunt în contradicție evidentă și că ne rezervăm dreptul de a refuza publicarea unei evaluări pentru orice alt motiv. zooplus își rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica, prescurta sau șterge orice conținut de pe acest site, pe care zooplus, în mod discreționar, îl consideră incompatibil cu acești Termeni și Condiții. zooplus nu garantează că puteți edita sau șterge orice conținut pe care îl trimiteți. Vă asumați faptul că dumneavoastră, și nu zooplus, sunteți responsabil pentru conținutul propriei evaluări.

Dacă urmați recomandările noastre, veți transforma evaluarea într-un raport de experiență important, care îi va ajuta pe ceilalați clienți în decizia de cumpărare.

Cum sunt create și gestionate evaluările din magazinul nostru?

Pentru a ne ajuta clienții să ia o decizie de cumpărare, dorim să le oferim posibilitatea de a beneficia de cât mai multe evaluări de la alți consumatori. Aceasta înseamnă că nu numai clienții autentificați pot evalua produsele, ci și oaspeții. În acest fel, oferim tuturor șansa de a-și exprima părerea despre produs, indiferent dacă a cumpărat sau nu produsul de la noi.

Evaluările sunt sortate în ordine cronologică, astfel că sunt afișate întotdeauna cele mai recente evaluări. Editarea ulterioară a evaluării nu este posibilă din motive tehnice. Dacă doriți să ștergeți evaluarea, vă vom ajuta în acest sens. Tot ce trebuie să faceți este să contactați serviciul nostru pentru clienți: pentru aceasta, ne puteți suna sau ne puteți scrie prin intermnediul formularului de contact.

Publicăm evaluări pozitive și negative. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a nu publica evaluări sau de a le șterge în orice moment, fără a oferi motive. Acest lucru se aplică în special în cazul evaluărilor în mod evident incorecte sau irelevante (de exemplu, spam sau evaluări false) și/sau în cazul încălcării drepturilor terților (de exemplu, drepturi de autor și/sau drepturi personale).

Recenziile produselor care descriu rănirea sau riscul de rănire a animalelor nu vor fi publicate. Dacă a apărut o astfel de situație, vă rugăm să contactați direct serviciul nostru pentru clienți prin formularul de contact. Contactarea directă și o analiză amănunțită a circumstanțelor sunt necesare pentru a monitoriza cu acuratețe cazurile specifice.

Postând conținut pe site-ul nostru, sunteți de acord cu următoarele:

• Sunteți singurul autor și proprietar al drepturilor de autor.

• Evaluarea dumneavoastră de produs devine proprietatea zooplus. Acordați zooplus un drept gratuit, nerestricționat temporal și spațial, de a utiliza în continuare și de a publica recenzia dumneavoastră în media online și offline.

• Sunteți de acord ca datele pe care le furnizați să fie stocate în scopul publicării și pentru orice întrebări legate de evaluare. Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate

În plus, garantați că nu trimiteți conținut care

• se știe că este fals, inexact sau înșelător;

• încalcă orice drept de autor, brevet, marcă comercială, secret comercial sau drepturi de confidențialitate ale oricărei terțe părți;

• încalcă orice lege, regulament sau regulă (inclusiv, dar fără a se limita la controlul exporturilor, protecția consumatorilor, concurența neloială, egalitatea de șanse și publicitatea înșelătoare);

• este sau are efectul de a fi defăimător, calomnios, sedițios, discriminatoriu pe criterii de religie sau origine etnică, amenință sau hărțuiește orice persoană, parteneriat sau afacere;

• conține un virus, viermi informatici sau alte programe sau fișiere potențial dăunătoare.

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să exonerați zooplus (și afiliații săi) față de și împotriva oricărei revendicări, cereri, daune și daune indirecte de orice fel, cunoscute sau necunoscute, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, care decurg din nerespectarea de către dumneavoastră a garanțiilor menționate mai sus sau încălcarea oricărei legi sau a drepturilor oricărei terțe părți.

zooplus poate modifica acești termeni și condiții în orice moment. Vom publica ulterior o nouă versiune pe site-ul nostru cât mai curând posibil.

Începând cu Mai, 2022