Termeni și condiții: profilul animăluțului meu

Termeni și condiții:

Pentru a primi promoții, oferte și recompense exclusive, pe baza datelor furnizate în "Profilul animalului meu de companie", este necesar ca utilizatorul să fie abonat la newsletter-ul zooplus, să creeze un profil al animalului de companie în contul său de client și să accepte drepturile de proprietate intelectuală și de utilizare a datelor despre animalele de companie.

Ziua de naștere a animalului de companie:

Dacă utilizatorul introduce ziua de naștere în profilul animalului său de companie, va primi o felicitare pe mail cu această ocazie. În plus, va primi și un cadou de ziua de naștere a animalului său de companie. Dacă un utilizator are mai mult de un animal și prin urmare - mai multe profiluri, va primi doar un cadou, de ziua de naștere a animalului al cărui profil a fost creat prima dată.

Pentru a primi felicitarea și cadoul de ziua de naștere sunt necesare abonarea la newsletter-ul zooplus și acceptarea drepturilor de proprietate intelectuală și de utilizare a datelor animalului de companie.

Cadoul poate fi valorificat în termen de 60 de zile de la primirea e-mailului, în magazinul în care a fost creat profilul animalului de companie. Acest cadou este limitat la o dată pe an per utilizator, indiferent dacă utilizatorul schimbă ziua de naștere a animalului de companie, după ce a primit cadoul. În cazul decesului animalului, utilizatorul nu va mai primi un cadou pentru profilul respectiv. Cadoul de ziua de naștere va fi oferit următorului animal de companie, a cărui zi de naștere urmează în acel an.

zooplus își rezervă dreptul de a face, în orice moment, modificări sau completări la termenii și condițiile de participare și/sau recompensare, sau la alte procese descrise în acești termeni și condiții.