-30 lei la comenzi cu produse selectate de min. 180 lei🎁

Aplică codul SPRING-CLEAN și ai 30 lei reducere la nisip, articole transport, igienă, mobilier pisici, dacă comanzi din aceste categorii de min. 180 lei.

🌱 Ai făcut curățenia de primăvară sau ai proviziile de nisip asigurate, cușca de transport pentru excursie? 🌱

Nu-ți face griji dacă nu sunt bifate, pentru că îți oferim

30 de lei reducere la comenzi care conțin produse de min. 180 de lei din următoarele categorii (la alegere sau toate la un loc):

Nisip, Igienă & îngrijire pentru pisici și câini, Articole transport pentru pisici și câini, cuști câini și/ sau Mobilier & ansambluri de cățărat pentru pisici și aplici codul:

👉 SPRING-CLEAN 👈


Cum funcționează? 👇 Scroll down pe pagină, click pe categoria sau categoriile preferate (nisip, igienă, transport etc.), pui produsele dorite în coș (în valoare de min. 180 lei) și adaugi codul de voucher SPRING-CLEAN. Asta-i tot, 30 de lei se vor deduce automat din coșul tău. Spor la cumpărături și curățenie! 🤗. 

Campania este valabilă în perioada 21 - 27 martie 2023 sau în limita stocurilor disponibile și se aplică exclusiv la categoriile menționate. Doar un cod de voucher poate fi folosit per o comandă. Pentru a folosi mai multe vouchere, poți plasa mai multe comenzi. Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi aici un exemplu ►❤️ Vezi și ce alte campanii & oferte ți-am mai pregătit în această perioadă! 🎁

15 + 3 kg gratis! 18 kg Eukanuba hrană uscată pentru câini
Combate obezitatea!
Descoperă noile accesorii pentru câini & pisici TIAKI!