Happy World Dog Day! 🐶

Happy World Dog Day

Câinii sunt o adevărată comoară în viața noastră, nu de puține ori cea mai prețioasă!

Când te uiți în ochii cățelului tău, știi că în sfârșit poți să definești ce înseamnă puritatea și iubirea infinită. Parcă sunt o poartă către un Rai în această lume. Iar când ochii aceia zâmbesc, simți că toată camera s-a luminat și că nu ai cum să mai fii supărat, chiar și în cazul în care ai avut parte de o zi extrem de proastă 🐶🤗❤️.

De multe ori suntem uimiți de prietenia sa necondiționată și devotamentul său incredibil. Ne susține în toate momentele bune sau mai puțin bune și este mereu acolo pentru noi. Îi împărtășim secretele și visele noastre, ne face să râdem și, chiar dacă uneori ar trebui să fim măcar un pic supărați pentru boacănele pe care le face, pur și simplu nu putem prea mult timp. Pentru că îl iubim din toată inima!

Acum este momentul să-i arăți și tu cât de mult apreciezi fiecare minut petrecut cu el, iar noi venim cu un mic ajutor ca să-ți fie și mai ușor să îl răsfeți așa cum merită!

- Special, pentru Ziua Internațională a Câinelui, ai gratis, la orice comandă de minimum 130 lei -

Wolf of Wilderness - Wild Bites "The Taste Of Canada", 180 g

Cu codul voucherului*:

ZIUA-CUTU

obține GRATUIT Wolf of Wilderness - Wild Bites "The Taste Of Canada" și arată-i că și tu îl iubești la fel de mult!


Bazate pe obiceiurile alimentare naturale ale lupilor din Canada!
Wolf of Wilderness - Wild Bites "The Taste Of Canada", 180 g
  • Cu vită, cod, curcan și merișoare
  • Pentru dinți și gingii sănătoase
  • Bucățele de carne ușor digerabile
  • Potrivite pentru câinii cu sensibilități alimentare
  • Formulat pe baza obiceiurilor alimentare ale lupilor din Canada 
  • Rețetă fără cereale
  • Ușor de mestecat
  • Fără zahăr

Wolf of Wilderness - reîntoarcere la natură!

Câinii noștri sunt membri ai familiei, care ne sunt alături în fiecare zi și, de aceea, dorim să le oferim o dietă adaptată speciei. Provenind din lup, câinele este carnivor și omnivor, ceea ce nu s-a schimbat de-a lungul evoluției. Cercetările privind obiceiurile naturale de hrănire a lupilor au arătat că dieta acestora constă, în principal, în carne și, printre altele, fructe de pădure.

Wild Bites Canada sunt adaptate speciei și conțin multă carne și fructe de pădure. Fără cereale, acestea au un grad de acceptabilitate ridicat, fiind astfel agreate de câine. De asemenea, sunt potrivite pentru întărirea mușchilor masticatori, îngrijirea dentară și drept recompensă între mese. Sunt perfecte pentru a fi folosite și în timpul dresajului, stimulând învățarea câinelui.

Descoperă și ofertele noastre speciale de World Dog Day 🤗

Descoperă Ofertele noastre pentru Ziua Internațională a Câinelui!

* Campania World Dog Day 2020 (inclusiv voucherul ZIUA-CUTU) este valabilă în perioada 20.08 - 27.08.2020 sau în limita stocului disponibil. La solicitarea, clienților, campania este prelungită până în data de 28 iulie 2020.