Informații privind Directiva europeană de plăți PSD 2.0

Stimați clienți zooplus,

Vă informăm cu privire la modificările importante referitoare la plățile online. Din septembrie 2019, clienții vor trebui să se autentifice de două ori pentru toate plățile electronice. Pe scurt:

  • 3D-Secure sporește siguranța la plata cu cardul de credit pe internet.
  • Cu această metodă, clienții confirmă suplimentar plățile electronice cu, de exemplu, o parolă, un număr de autentificare a tranzacției (TAN) sau o amprentă digitală. Metoda de identificare depinde de banca dumneavoastră, multe bănci punând la dispoziție o aplicație mobilă specială sau dispozitive TAN.
  • Prin urmare, hoții de carduri nu vor mai putea face cumpărături online folosindu-se de datele de pe cardurile de credit furate, precum numărul cardului și codul CVC sau CVV.

Pentru efectuarea viitoarelor plăți la zooplus fără autentificare suplimentară, aveți opțiunea de a adăuga zooplus ca și comerciant de încredere la banca dumneavoastră. Clarificați cu banca dumneavoastră dacă emitentul cardului este de acord cu acest lucru. 

Mai multe informații despre PSD2 găsiți aici.

Datele necesare pentru procesarea plăților pot fi trimise către Braintree, serviciu oferit de PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Mai multe informații pot fi găsite aici

Mai multe detalii despre protecția datelor la zooplus pot fi găsite în secțiunea noastră referitoare la confidențialitatea datelor