It's SNACK time, Cuțu! Ai Barkoo snack cadou cu codul CUTU-SNACK 🎁

180 g Barkoo snack CADOU! Cod: CUTU-SNACK


It's SNACK time, Cuțu! 🐶

Ai 180 g (7 buc.) Barkoo Medium Snack dentar pentru câini de talie medie CADOU 🎁

folosind codul de cupon CUTU-SNACK  


Toți câinii iubesc Barkoo Snackuri dentare pentru că:

🦷 Au formă unică de stea cu 8 colțuri și consistență specială care reduce placa dentară

🦷 Nu au adaos de zahăr

🦷 Sunt dezvoltate împreună cu oameni de știință

🦷 Le oferă îngrijire dentară și plăcerea rosului într-un singur snack 

Cum funcționează? Adaugi produsele preferate ale copilașului în coș, aplici codul CUTU-SNACK în pagina de checkout, în câmpul de Cupoane/Reduceri și asta este tot 🤗. Un snack delicios sosește spre tine imediat 😜.

Campania este valabilă în perioada 02.02.2023 - 28.02.2023 sau până la epuizarea stocului disponibil. Doar un voucher poate fi folosit per comandă. Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi aici  un exemplu. 


Delicii yummy pentru orice ocazie!

Snackuri pentru câini

Credeai că snackurile sunt doar pentru distracție? Ei, na - te înșeli! Recompensele de antrenament sunt modalitatea perfectă de a spune „bravo!” pentru cațelul tău care învață cum să stea așezat, iar snackurile dentare sunt special create pentru a îi menține dinții în stare perfectă! 

Snackuri pentru orice ocazie - la super preț!

Preț de testare: 100 g Purizon Snackuri
3 + 1 gratis! Rocco Chings Originals la super ofertă!
  • Oferte %
  • Recompense
  • Sănătoase
  • Dresaj
  • Jucării inteligente

Snackuri pentru diferite nevoi și ocazii

Snackuri sănătoase

Snackuri pentru îngrijire dentară, snackuri fără cereale pentru câini sensibili sau cu alergii, snackuri naturale pentru sănătate și greutate optimă  Snackuri sănătoase diverse pentru nevoi și gusturi diferite! 

Pentru dresaj

În timpul dresajului sau al diverselor activități educative, este important să răsplătim câinele la momentul potrivit, de aceea este bine să avem mereu un snack la îndemână. Snackurile de dresaj  pot fi combinate cu jucării inteligente pentru obținerea unei rezultate maxime în timpul antrenării câinelui.

De răsfăț

Noi iubim să îi răsfățăm pe blănoșii noștri pentru că așa le arătăm dragostea noastră față de ei. Indiferent sub ce formă oferiți deliciile copilașilor - oase, dropsuri, snackuri semi-moi și moi  și altele, efectul este unul singur - zâmbet și recunoștință veșnică! 

Iată și ce zic animăluțele noastre:

Barkoo SnackuriSnackurile BarkooMerită încercat!

Gustările delicioase Barkoo fac îngrijirea mea dentară extrem de delicioasă și rapidă! În schimb, cu oasele și rulourile îmi ocup timpul liber. Întotdeauna am câteva cu mine pentru prietenii mei de la birou. Îngrijire dentară și distracție de mestecat într-una. Bravo Barkoo!

Barkoo snackuri
Rulouri din piele de vită umplute Plăcere maximă!Rulouri umplute

Mă topesc! 3 în 1 combinație de piele de vită, rumen de vită și penis de bou într-un singur produs delicios! În timpul întâlnirilor, uneori mestec foarte repede, astfel încât să pot obține încă o rolă. Sunt fără cereale, zahăr și ajută la întărirea dinților... Perfect!

Rulouri din piele de vită umplute