Snackbox, cca 800 ml, cadou pentru răsfăț

Adaugă SNACKBOX în câmpul de cupon și prinde Snackboxul gratis!

Îți place să-ți răsfeți animăluțul cu diverse treats, dar nu știi cum să menții snackurile și deliciile proaspete? Avem soluția perfectă cu snackboxul zooplus 😻🐶🐇, de aproximativ 800 ml, un recipient ideal pentru snackuri & hrană uscată pentru cuțu, pisi sau animale mici. 

Ți-l oferim gratis acum la orice comandă de min. 229 lei, dacă aplici codul 👉 SNACKBOX

Atenție însă, stocul este limitat! Campania este valabilă în perioada 7-20 iunie 2022 sau în limita stocului disponibil.

--------------------------------------------

😋 Folosește voucherul: SNACKBOX

Snackbox

Comenzi ≥ 229 lei

800 ml zooplus Snack Box

Recipient pentru snackuri & hrană uscată pentru câini & pisici, ideal pentru dresaj & călătorii, imprimeu cu lăbuțe & logo zooplus, capac cu filet și buclă pentru atașare de geantă.. zooplus Snack Box te asigură că ai întotdeauna la îndemână o recompensă delicioasă pentru prietenul tău patruped.

Pe una din părți, recipientul este prevăzut cu imprimeu drăguț cu lăbuțe și logo-ul zooplus. Datorită buclei din capac, zooplus Snack Box nu numai că se poate deschide rapid și ușor, dar se poate atașa și de rucsac sau geantă cu ajutorul unei carabine. Grație capacului practic cu filet, snackurile  sunt mereu la îndemână. 

😋 Capac cu buclă: pentru deșurubare ușoară, pentru atașare la genți sau rucsacuri
😋 Dimensiune ideală pentru călătorii, greutate proprie redusă
😋 Capac practic cu filet pentru deschidere și închidere rapidă
😋 Material robust din plastic
😋 Dimensiune: cca. Ø 8 x î 18 cm
😋 Volum: cca. 800 ml 
snackbox
snackbox
snackbox
snackbox
snackbox
snackbox

Campania este valabilă în perioada 7-20.06.2022 sau în limita stocului disponibil.
Cum funcționează? Adaugi produsele preferate ale "copilașului" de cel puțin 229 lei în coș, aplici codul SNACKBOX în pagina de checkout, în câmpul de Cupoane/Reduceri și asta este tot 🤗

Doar un cod de voucher poate fi folosit per o comandă. Pentru a folosi mai multe coduri de vouchere, poți plasa mai multe comenzi. Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi aici un exemplu ►


NOU: kooa produse de îngrijire pentru câini
Nisipul lunii: 2 x 12 kg Tigerino Canada Nisip pentru pisici
5% discount pentru abonarea la newsletter