Coșul dumneavoastră

Coşul dumneavoastră este gol!

Livrare gratis la comenzi de minimum 199 LEI*

Termeni si condiţii pentru achiziţionarea unui cupon cadou

Pentru achiziţionarea unui cupon cadou la zooplus, se aplică următoarele condiţii:

1. Achiziţionarea unui cupon

1.1 La zooplus.ro cupoanele cadou sunt valabile pentru toate produsele, precum şi pentru costurile auxiliare (de exemplu, taxele de transport).
1.2 Toate cupoanele sunt valabile trei ani de la data trimiterii lor. Termenul de valabilitate al acestora nu poate fi prelungit.
1.3 Persoanele care comandă pentru prima dată cupoane cadou la zooplus pot să le plătească numai cu cardul de credit, clienţii mai vechi putând alege metoda de plată preferată. zooplus AG îşi rezervă dreptul ca, în anumite cazuri, să accepte numai anumite modalităţi de plată. Factura pentru cumpărarea cuponului va fi trimisă cumpărătorului prin e-mail.
1.4 Cuponul va fi trimis beneficiarului prin e-mail, ca ataşament PDF. Cumpărătorul cuponului cadou va primi o copie a respectivului e-mail, drept confirmare.


2. Dreptul de anulare

2.1 Contractul poate fi anulat în scris (ex. scrisoare, fax, e-mail) în decurs de două săptămâni, fără precizarea motivului. Perioada de două săptămâni începe de la data primirii în formă scrisă a acestor informaţii. Pentru revocare este suficientă expedierea în timp util a cererii de anulare. Cererea de anulare se trimite la

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München, Germania

e-mail: service@zooplus.ro

Formular de contact

2.2 În cazul unei anulări reuşite serviciile primite de către cele două părţi urmează să fie returnate. Dacă serviciul nu poate fi returnat sau poate fi returnat doar parţial, atunci se poate percepe o compensaţie.
2.3 Dreptul de anulare este exclus în cazul în care cuponul a fost deja utilizat.


3. Utilizarea cupoanelor

3.1 Cupoanele cadou pot fi utilizate doar o singură dată în magazinul online //www.zooplus.ro. Se poate folosi un singur cupon per comandă. Folosirea mai multor cupoane la plasarea unei comenzi (ex. combinaţia de cupon cadou şi cupon de reducere) este aşadar imposibilă.
3.2 În cazul în care comanda depăşeşte valoarea cuponului, diferenţa se poate achita prin card de credit sau card de debit. În cazul în care valoarea cuponului nu este utilizată în totalitate, suma rămasă este anulată. Cupoanele nu pot fi preschimbate în numerar.
3.3 O compensare ulterioară a cupoanelor cadou în cadrul unei comenzi curente sau anterioare nu este posibilă.
3.4 Cupoanele nu pot fi preschimbate în numerar şi nu pot fi folosite pentru achiziţionarea de cupoane cadou. Cupoanele nu pot fi vândute mai departe.


4. Transferul riscului/răspunderii

4.1 În România, riscul de pierdere accidentală ca şi dreptul de proprietate asupra cupoanelor se atribuie cumpărătorului, prin transmiterea electronică către beneficiar.
4.2 zooplus nu răspunde de pierderea sau furtul cupoanelor sau de utilizarea cupoanelor de către terţi, fără ştirea sau permisiunea clientului. De asemenea, zooplus nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele greşeli de ortografie din adresa de e-mail a beneficiarului cuponului.