It's SNACK time, Pisi! Ai Smilla snack cadou cu codul PISI-SNACK 🎁

 125 g Smilla Toothies Snackuri dentare pisici! Cod: PISI-SNACK


It's SNACK time, Pisi! 🐱 Ai 125 g Smilla Toothies Snackuri dentare pentru pisici CADOU 🎁 ,

folosind codul de cupon PISI-SNACK 


Toate pisicile iubesc Smilla Toothies Snackuri dentare pentru că:

🦷 Sunt în formă de granule cu suprafaţă cu textură specială

🦷 Cu vitamine valoroase B şi acizi graşi Omega 3 

🦷 Conțin taurină și fibre vegetale speciale care favorizează mestecatul

🦷 Sunt într-un recipient resigilabil și practic: un snack mereu proaspăt

Cum funcționează? Adaugi produsele preferate ale "copilașului" în coș, aplici codul PISI-SNACK în pagina de checkout, în câmpul de Cupoane/Reduceri și asta este tot 🤗. Un snack delicios sosește spre tine imediat 😜.

Campania este valabilă în perioada 02.02.2023 - 28.02.2023 sau până la epuizarea stocului disponibil. Doar un voucher poate fi folosit per comandă. Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi aici  un exemplu. 


Mrrrr.... Delicii yummy pentru orice ocazie!

Snackuri pentru pisici

Credeai că snackurile sunt doar pentru distracție? Ei, na - te înșeli! Pisica ta nu va fi niciodată plictisită: îi poți oferi paste, creme, snackuri crocante, tablete sau sticksuri. Asigură-te că pisica are o dietă sănătoasă și variată și oferă-i gustări cu vitamine. Recompensele sunt modalitatea perfectă de a spune „bravo!” pisicii tale care te-a așteptat cumințică toată ziua să te intorci acasa la ea, iar snackurile dentare și cele sănătoase sunt special create pentru a îi menține dinții și sănătatea în stare perfectă! 

Snackuri pentru orice ocazie - la super preț!

Preț de testare! Snackuri Cosma pentru pisici
Preț special! Pachet economic Catessy Sticks 50 x 5 g
  • Oferte %
  • Recompense
  • Sănătoase
  • Jucării inteligente

Snackuri pentru diferite nevoi și ocazii

Snackuri sănătoase

Snackuri pentru îngrijire dentară, snackuri fără cereale pentru pisici sensibile sau cu alergii, snackuri naturale și uscate  pentru sănătate și greutate optimă, snackuri cu vitamine - toate sunt special create pentru a le menține dinții și sănătatea în stare perfectă!

De răsfăț

Noi iubim să îi răsfățăm pe tigrișorii noștri pentru că așa le arătăm dragostea noastră față de ei. Indiferent sub ce formă oferiți deliciile copilașilor - paste și creme, cu iarbă-mâței și plante, cu pește sau fructe de mare și altele, efectul e unul singur - zâmbet și recunoștință veșnică! 

Iată și ce zic pisicuțele noastre:

Smilla Pastă MalțCremoasă și irezistibilăUn tub nu-mi ajunge!

Pasta delicioasă Smilla cu malț este pur si simplu irezistibilă! Să am grijă de blana mea este foarte important pentru mine, iar aceasta previne formarea ghemotoacelor de blană și stimulează eliminarea naturală a firelor de păr prin tractul intestinal. În plus, nu conține adaos de zahăr.

Smilla Pastă Malț
Purizon Snackuri Rață cu pește - fără cereale100% carne de rață, pește & ficatPurizon m-a convins!

Am crezut că n-am să găsesc așa ceva - snack liofilizat din 100% carne, fără cereale, 51% conținut de proteină. Purizon Rață & Pește îmi oferă o experiență gustativă irezistibilă. Bucățelele sunt mereu proaspete pentru că sunt într-un ambalaj resigilabil care le menține super fresh!

Purizon Snackuri Rață cu pește