Harrie – gurmandul zooplus

Harrie

Pisicile zooplus

Toate pisicile
Harrie
Juju
Minnie
Yoshi
Sia
Clooney
Hugo
Soko
Edgar
  • Despre Harrie
  • Lista de dorințe
  • Profil
Harrie 🍣

Harrie 🍣

Bună, numele meu este Harrie și lucrez ca Social Media Manager la zooplus de 5 ani. Sunt la curent cu tot ce ține de rețelele de socializare și nimeni nu mă poate păcăli nici cu Food Trends. Când vin acasă după o zi lungă de hashtag-uri și DM-uri, mama știe exact de ce am nevoie. Dacă ea comandă sushi, primesc și o porție.

Am și un frate mai mic, Hugo. Este noul Shop Manager de la zooplus și mai are multe de învățat. Uneori crede că sunt pe post de trambulină. Dar, ca frate mai mare, mă descurc și cu asta. 

Harrie la serviciu

Cosma SnackieCosma - muncesc, nu glumă 🐟Cosma Snackie

Jobu-ul meu de degustător de snackuri nu este chiar ușor. Mai ales cu o așa mare varietate cum e la Cosma Snackies! Din fericire, acestea nu conțin aditivi și de aceea mama le-a comandat pe toate. În calitate de gurmand autoproclamat, crede-mă când spun că acestea sunt snackurile mele preferate! 

Încearcă acum
Concept for LifeAaaaaaaa - privește aici, te rog 😸Concept for Life

Datorită ingredientelor sale, hrana Concept for Life All Cats contribuie la o piele suplă și previne tartrul. În primul rând, îmi place, pur și simplu, foarte mult! Dar sunt bucuros să-mi arăt dinții dacă vrei să te convingi singur! 

Încearcă acum

Harrie în timpul liber