Hugo – micul dragon de la zooplus

Hugo

Pisicile zooplus

Toate pisicile
Harrie
Juju
Minnie
Yoshi
Sia
Clooney
Hugo
Soko
Edgar
  • Despre Hugo
  • Preferate
  • Lista de dorințe
  • Profil
Hugo 🐉

Hugo 🐉

Bună, sunt Hugo și lucrez de un an ca Shop Manager la zooplus. Am doar un an, dar am avut parte de multe aventuri interesante cu fratele meu mai mare, Harrie. Îmi mai spune și micul dragon pentru că mă năpustesc mereu asupra lui. Încă nu pot scoate flăcări, dar șuieratul meu nu este mai prejos.

Când îi dau o pauză lui Harrie, îmi place să sar pe mami. Uneori mă las și îmbrățișat, dar nu prea mult timp. Pentru că următoarea aventură mă așteaptă deja: am de explorat tot felul de lucruri, de găsit comori, de identificat urme și de împrăștiat jucăriile peste tot. 

Hugo la serviciu

Concept for LifePână și ambalajul pare delicios 📦Concept for Life

Mănânc hrană pentru pisici adulte de când aveam un an - și ce pot să spun? După cum poți vedea, nu m-am maturizat, dar asta mă ajută să-mi mențin greutatea ideală și să reduc ghemotoacele de blană. Concept for Life Indoor Cats este făcut la comandă pentru mine! 

Încearcă acum
Funny Butterfly JucărieFluturele zburător 🦋Jucărie

Se știe că sunt cel mai bun vânător. Crede-mă când spun că acest fluture mi se potrivește perfect! Jucăria Funny Butterfly îmi garantează o distracție îndelungată. Și dacă joc prea sălbatic, sunt disponibili și patru fluturi de rezervă. 

Încearcă acum

Hugo în timpul liber