Livrare gratis la comenzi de minimum 199 LEI*

Informaţii şi taxe de transport

Livrăm către România la costurile indicate mai jos.

Firma de curierat Comenzi sub 129 lei Comenzi între 130 lei și 199 lei Comenzi peste 199 lei
14,90 lei 9,90 lei Gratis
14,90 lei 9,90 lei Gratis

 

  • Greutatea maximă pe care o putem livra per pachet este de 31 kg. Comenzile care cântăresc peste 31 kg sunt expediate în 2 sau mai multe colete (în funcție de greutate). O taxă de livrare de 9,90 lei per pachet adițional va fi aplicată pentru a acoperi costurile suplimentare. 
  • Puteți vedea costurile finale de livrare în previzualizarea comenzii odată ce v-ați logat sau ați introdus adresa de livrare. 
  • Majoritatea comenzilor sunt procesate şi expediate în 1-2 zile lucrătoare de la primire. Comenzile ajung în general în 2-5 zile lucrătoare de la data la care sunt expediate din depozitul nostru. 
  • Comanda minimă este de 99 lei. 

Livrările sunt realizate prin intermediul companiilor DPD sau GLS, după cum este afişat mai sus.

Timpul de livrare:

Dorim ca livrarea comenzilor dumneavoastră să se facă în cel mai scurt timp posibil, însă durata livrării depinde de mai mulți factori: disponibilitatea produselor, metoda de plată aleasă, sărbătorile legale și volumul de livrări al firmei de curierat.

Atenție: în cazul în care doriți redirecționarea coletului la altă adresă de livrare decât cea selectată inițial la plasarea comenzii, livrarea poate suferi întârzieri de 1-2 zile lucrătoare.

În cazul în care, din motive tehnice sau logistice, comanda vă va fi expediată în mai multe colete, taxa de transport va fi percepută o singură dată.

În majoritatea ţărilor oferim transport gratuit dacă valoarea comenzii depăşeşte o anumită sumă. Comenzile sub această valoare vor presupune plata unei taxe modice de livrare, conform costurilor afişate. Vă rugăm să contactați echipa de relații cu clienții dacă aveți nevoie de informații adiționale.

* Taxele de expediere includ livrări până în 31 kg.


Ţară Taxa de livrare Transport gratuit pentru comenzi de peste Firma de curierat
Romania 14,90 LEI 199,00 LEI GLS , DPD , No preference