Păturică în carouri CADOU de Ziua Mondială a Animalelor! 🌍

Aplică codul PATURICA în coș. E gratis la comenzi de min. 239 lei.

🤗 Pe 4 octombrie sărbătorim Ziua Mondială a Animalelor 🤗

Cu o păturică călduroasă 100 x 70 cm, în carouri, gratis la orice comandă de min. 269 lei 

Cod voucher: PATURICA


Sărbătorim cu drag ziua suflețelelor noastre mult-iubite. Animalele, atunci când nevoile lor de bază și afecțiune sunt îndeplinite, sunt ca niște rezervoare inepuizabile de dragoste și bucurie și ne amintesc că viața ar trebui luată mai ușor. Un bol cu hrană, o plajă la soare, în spatele geamului 😂, o îmbrățișare sau joaca de-a v-ați ascunselea fac viața perfectă în ochii lor ❤️🐱🐶🐰🐤. Așa eram și noi când eram mici, dacă îți mai amintești - eram recunoscători pentru toate lucrurile mărunte, ba chiar eram fericiți pentru că ni se părea că avem totul pentru a fi fericiți. Oare ni se părea sau chiar așa era și poate că așa e si acum:))))?

Celebrează cu noi această zi deosebită și hai să le arătăm cât de mult apreciem rolul lor în viața noastră, că ne amintesc mereu că viața poate să pară ușoară și frumoasă, printr-un gest mic, cu o păturică în carouri, care să-i încălzească când le este frig sau pur și simplu vor să se răsfețe pe ceva moale și pufos. Păturica este gratis la orice comandă de minimum 269 lei, dacă aplici voucherul PATURICA, înainte de finalizarea comenzii. Păturica e valabilă în perioada 04 - 31 octombrie 2022 sau în limita stocului disponibil. Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi  aici un exemplu ►

-------------------------------

Păturică

Comenzi ≥ 239 lei

Aplică COD 👉 PATURICA

Fie ca și căptușeală confortabilă pentru pat sau ca husă și protecție elegantă pentru mobilierul și scaunele auto: pătura moale Check atrage, pur și simplu, atenția! Cu o parte în carouri clasice, cu verde și roșu, și cealaltă parte albă, aceasta poate fi folosită pe ambele părți, în funcție de preferință. 

Țesătura moale și catifelată este numai bună pentru relaxare, indiferent de anotimp. Iar dacă pătura este folosită în mod regulat, mobilierul tău este protejat de murdărie și păr. Dacă este necesar, aceasta poate fi spălată la mașină cu ușurință și, prin urmare, este deosebit de igienică.

💚 Pătură mare pentru animale, cu model în carouri verzi
💚Protejează mobilierul: husă potrivită pentru protecție împotriva murdăriei și părului
💚Țesătură moale: perfectă atât vara, cât și iarna
💚 Utilizabilă pe ambele părți: în carouri pe o parte, albă pe cealaltă parte, reversibilă la nevoie
💚100% poliester
💚 Cca. L 100 x l 70 cm
💚 Lavabilă la mașină la 30°C
pătură
pătură
patură
pătură
pătură
pătură