Cosma Hrană umedă

Cosma Hrană umedă

Gust pur și multă iubire!

Părinții de pisici responsabili optează pentru o dietă de înaltă calitate pentru tigrușorul lor. Cosma conține 100% ingrediente naturale, are un conținut deosebit de ridicat de carne sau pește și nu include conservanți, coloranți și potențiatori de gust artificiali. Rețetele rafinate conving chiar și pisicile pretențioase și potențează, în mod natural, gustul pur al ingredientelor alese. Cosma asigură o dietă adaptată speciei, în beneficiul pisicii tale!

Cosma Original

Cosma Original este o hrană umedă premium de înaltă calitate pentru pisici adulte, din carne suculentă sau pește delicat sub formă de file. Fiecare sortiment conține doar o sursă de proteine în gelatină gustoasă. Suplimentul alimentar pur din ingrediente naturale și de înaltă calitate nu conține arome, conservanți și coloranți artificiali și asigură la o dietă adaptată speciei. O experiență incredibilă a gustului!

Cosma Asia

Cosma Asia are în compoziție multă carne proaspătă, suculentă, pește delicat sau fructe de mare delicioase în gelatină gustoasă, rafinate cu orez. Fiecare sortiment conține două sau mai multe surse de proteine. Suplimentul alimentar pur sub formă de file include ingrediente naturale și de înaltă calitate și nu conține arome, conservanți și coloranți artificiali, asigurând o dietă adaptată speciei. O experiență incredibilă a gustului!

Cosma Nature

Cosma Nature este o hrană premium naturală sub formă de file pentru pisici cu un conținut deosebit de ridicat de carne sau pește - de 75%. Toate ingrediente sunt gătite în suc propriu. Cosma Nature nu conține arome, conservanți și coloranți artificiali și asigură o dietă adaptată speciei. O experiență incredibilă a gustului!

Cosma Soup

Cosma Soup cu carne fină sau pește în supă delicată contribuie la aportul de lichide al pisicii. Supa fără cereale este preparată din ingrediente naturale și nu conține arome, conservanți și coloranți artificiali. O experiență culinară savuroasă pentru pisica ta!