#1 Cele mai bine vândute mărci la zooplus💚

Descoperă mărcile numărul 1 în zooplus!


Fiecare părinte de animale este bucuros să cumpere produse de cea mai bună calitate pentru propriul copilaș! Clienții zooplus au descoperit raportul calitate-preț incredibil al unora dintre mărcile noastre selectate, iar recomandările lor le-au transformat în cele mai bine vândute mărci în magazinele zooplus din Europa, în următoarele categorii:

Pentru pisi 🐱: Purizon hrană uscată, Tigerino Nisip și Cosma snackuri

Pentru cuțu 🐶: Rocco hrană umedă, Wolf of Wilderness hrană uscată și Rocco snackuri

Descoperă cele mai bine vândute mărci la zooplus pentru pisi!
PurizonHrană uscată fără cereale pentru pisiciPurizon

Inspirată din natură: proporția de 70% ingrediente animale alese și carne proaspătă asigură un conținut ridicat de proteine de cel puțin 42%. Purizon nu include cereale sau orez. În schimb, Purizon conține 30% fructe, legume și ierburi de înaltă calitate.

Descoperă acum >
TigerinoNisip pentru pisiciTigerino

Nisipul Tigerino satisface nevoile pisicii tale. Fie că formează bulgări sau este pe bază de silicat, Tigerino este extrem de absorbant, spornic și antibacterian, astfel încât mirosurile neplăcute pot fi stopate în câteva secunde. Tigerino convinge și prin raportul preț-performant.

Descoperă acum >
CosmaSnackuri pentru pisiciCosma

Cosma Snackies sunt snackuri naturale premium pentru pisici, din 100% carne sau pește pur. Snackurile liofilizate sunt pe placul pisicilor datorită gustului lor intens. Și mica ta felină le va adora!

Descoperă acum >
Descoperă mărcile numărul 1 la zooplus!
WoWHrană uscată fără cereale pentru câini Wolf of Wilderness

Hrana uscată Wolf of Wilderness se bazează pe dieta originală a lupului. Cantitatea mare de carne proaspătă, rețeta fără cereale și adaosul de fructe de pădure și ierburi sălbatice oferă câinelui tău o dietă echilibrată.

Descoperă acum >
RoccoHrană umedă pentru câini Rocco

Hrana umedă Rocco se remarcă printr-un conținut ridicat de carne și organe de cea mai bună calitate. Preparată atent, astfel încat să se păstreze gustul delicios și toti nutrientii valoroși, hrana reprezintă un adevărat răsfăț pentru câine. Descoperă numeroasele sortimente fără cereale.

Descoperă acum >
roccoSnackuri pentru câiniRocco

Rocco oferă o varietate mare de snackuri de calitate, cu un conținut ridicat de carne. Fie pentru dresaj, sau, pur și simplu, drept recompensă, gama largă oferă câte ceva pentru fiecare gust și ocazie. Sub formă de fâșii delicioase ori naturale și uscate, câinele tău va fi, cu siguranță, încântat!

Descoperă acum >

*Pe baza vânzărilor tuturor magazinelor zooplus din Europa. Ultima actualizare: 05/12/2022.

Purizon – inspirat din natură!

Purizon – inspirat de natură!

Wolf of Wilderness - 100% performanță fără cereale!

Urmează Chemarea Naturii

Rocco - pentru iubitorii de carne!

Rocco
Cosma Snackies Minis: cubulețe mini - gust maxi!
Cosma Snackies DUO
Cosma Snackies XXL
Cosma Snackies