Bruno – Mentorul zooplus

Bruno
Toți cățeii
Pipa
Peanut
Amigo
Ted
Chewy
Mala
Pepe
Bruno
Betty
  • Despre Bruno
  • Preferate
  • Lista de dorințe
  • Profil
Bruno 🎓

Bruno 🎓

Bună, sunt Bruno și lucrez de 3 ani ca Director of Sales pentru regiunea DACH, FR & BE. Asta e un lucru practic, pentru că prin călătoriile mele am învățat să latru în multe limbi. Îmi place să fac drumeții în natură și adun toate bețele de drumeție pe care le găsesc. Chiar dacă am avut câteva operații la genunchi, sunt totuși un partener foarte bun de drumeții.

Când nu fac drumeții sau lucrez, am grijă de fratele meu adoptiv și îi arăt cât de frumoasă poate fi viața unui câine. Mai are multe de învățat, dar împreună putem reuși. 

Bruno la serviciu

Bruno Oaia, Bruno, oaia 🐑 Jucărie

După o plimbare obositoare, prefer să mă relaxez cu oaia de jucărie Trixie și să aștept ora mesei. Datorită picioarelor foarte lungi și căptușite, o poți căra oriunde. Zornăitorul oferă diversitate! 

Încearcă acum
Bruno Pe locuri, fiți gata... snackuri! 🏁 Wild Snack

Snackurile Wolf of Wilderness Wild Bites sunt ideale când ți se face puțin foame între mese, și asta mi se întâmplă adesea! Produse în Germania, Wild Bites sunt preparate cu ierburi proaspete și o singură sursă de proteine. Complet fără cereale! De aceea sunt deosebit de gustoase și ușor de digerat.

Încearcă acum

Bruno în timpul liber