Mala – piratul nostru cu un singur ochi

Mala
Toți cățeii
Pipa
Peanut
Amigo
Ted
Chewy
Mala
Pepe
Bruno
Betty
  • Despre Mala
  • Preferate
  • Lista de dorințe
  • Profil
Mala ☠️

Mala ☠️

Bună, sunt Mala, piratul cu un singur ochi și lucrez la zooplus ca Senior Inventory Manager und Product Tester. M-am născut pe stradă, în Grecia și am avut o infecție severă la ochi, motiv pentru care acum am rămas doar cu unul singur. Dar acel ochi este arma mea secretă. Pentru că nu-mi scapă nimic.

Când cutreier prin birou, sunt mereu în căutare de comori și snackuri, așa cum se cuvine unui adevărat pirat. Și, desigur, căutarea se încheie mereu cu succes, pe care sunt bucuroasă să îl împart cu prietenii mei canini. Încă sunt puțin suspicios față de colegele pisici, cred că mai sunt necesare câteva sesiuni de team building în acest caz. 

Mala în timpul serviciului

Wolf of WildernessSnackuri pentru pirați adevărați 🏴‍☠️Wolf of Wilderness

100% carne, pește și măruntaie - asta le place cel mai mult piraților! Snackurile RAW Wolf of Wilderness sunt liofilizate și complet lipsite de cereale, zahăr și gluten. Au un ambalaj resigilabil și îmi place să le iau cu mine pe mare. 

Încearcă acum
Covoraș zooloveSă-nceapă vânătoarea de comori zoolove🔍Covoras zoolove

Mirosul meu este foarte dezvoltat: găsesc întotdeauna snackurile ascunse în covorașul zoolove, indiferent cât durează. Ascunzătorile sunt cu adevărat inteligente - bucle, benzi, pliuri, buzunare și coșulețe, astea chiar că încetinesc căutarea. Datorită bazei antiderapante, nu pierd niciodată nimic!

Încearcă acum

Mala în timpul liber