Ted – Labradorul iubitor de noroi

Ted
Toți cățeii
Pipa
Peanut
Amigo
Ted
Chewy
Mala
Pepe
Bruno
Betty
  • Despre Ted
  • Preferate
  • Lista de dorințe
  • Profil
Ted 🐽

Ted 🐽

Lucrez de aproape doi ani ca Product Tester und Content Manager la zooplus în Olanda. De la de 3 ani am devenit un adevărat gurmand. Iubesc tot ce e pe jos. Snackuri, gumă de mestecat, mici ramuri, totul - Ted nu e niciodată sătul. Când nu îmi bucur papilele gustative, îmi place să sar în apă, să car tot felul crengi prin pădure sau să mă rostogolesc într-o băltoacă de noroi.

Mâncarea mea preferată este clar „multă și ar merge și ceva în plus”. Jucăria mea preferată: orice nu mai trebuie să „recuperez”. Sunt un Labrador Retriever, asta ar trebui să fie de ajuns. 

Ted la serviciu

Wolf of Wilderness La masă cu Ted 🥩 Wolf of Wilderness

Hrana umedă Wolf of Wilderness Green Fields folosește o singură sursă de proteine (miel) și este rafinată cu rădăcini și ierburi. Mi-am dat seama imediat că nu conține conservanți sau coloranți. 

Încearcă acum
Sleepy timeNu-l trezești pe somnorosul Ted 💤Sleepy Time Pat

1 ureche de porc, 2 urechi de porc, 3... mi-e foame. Din patul Sleepy Time îmi pot ține teritoriul teritoriul sub supraveghere. Datorită pernei foarte groase, uneori adorm și visez la urechi de porc. Fie că este frig sau plouă, husa termică rezistentă la apă este minunată.

Încearcă acum

Ted în timpul liber