Amigo – bunicul de la zooplus

Amigo
Toți cățeii
Pipa
Peanut
Amigo
Ted
Chewy
Mala
Pepe
Bruno
Betty
  • Despre Amigo
  • Preferate
  • Lista de dorințe
  • Profil
Amigo 👓

Amigo 👓

Salut, sunt Amigo si lucrez de 9 ani ca Invoice Inspector și Product tester pentru zooplus. Până la vârsta de 13 ani am trăit deja multe, așa că acum totul este despre calm și relaxare.

Dar să mă relaxez ar fi plictisitor, așa că mă duc în mod regulat la plimbări cu prietenul meu, bunicul Trolli. Eu și Trolli suntem adevărați iubitori de morcovi și ne oprim adesea pentru o gustare de morcovi în plimbările noastre. În satul nostru suntem cunoscuți drept duo-ul de bunici cool și suntem încă admirați și salutați de fanii noștri. Mă simt destul de bine la vârsta asta, iar jobul meu mă ține mereu în priză.   

Amigo la serviciu

Snack-Mix XXL Snackuri și relaxare ☀️ Snack-Mix XXL

Rocco Snack-Mix XXL Pui - pentru toți câinii care vor ceva bun. Fileul de pui de înaltă calitate are un conținut scăzut de grăsimi și, de asemenea, este ușor de digerat, ceea ce, ca bunic zooplus, mă bucură. 

Încearcă acum
Wolf of WildernessVremurile sălbatice n-au apus 👴Wolf of Wilderness

Chiar și la vârsta asta, încă mai sunt puțin lup. Mama știe asta și mi-a permis să testez Wolf of Wilderness Senior „Green Fields”. Îmi place, iar prietenii mei sunt și ei mulțumiți pentru că hrana este orientată după dieta originală a lupului. 

Încearcă acum

Amigo în timpul liber