Black SUMMER SALE 🖤🌡️ Topim prețurile cu EXTRA 21%! ↘️

🖤 Black Summer SALE % cu 21% EXTRA reducere la sute de produse! COD: BLACK21

⏰ Sunt ultimele ore ⏰

Nu-i dăm noi drumul Verii să plece așa repede! Vrem să ne bucurăm în continuare de razele fierbinți și de briza acestui anotimp superb 🌞! Sărbătorește cu noi în continuare zilele HOT de Vară cu BLACK SUMMER SALE, ultimul eveniment important de SUMMER la zooplus! 

Ți-am pregătit sute de produse, majoritatea deja reduse, pe care acum le poți avea cu EXTRA 21% Discount, dacă aplici codul de voucher BLACK21. De la hrană, la fântâni, jucării, mobilier, paturi boluri, transportoare, produse de sezon etc, imposibil să nu-ți placă ceva 🤗. Click pe animăluțul preferat de mai jos și hai la shopping 👇🛒.

Psst: Nu uita că sărbătorim și Ziua Internațională a lui Cuțu 🐶🎂 și că fiecare comandă care conține cel puțin 1 produs pentru câini (1 snack, 1 jucărie de câini, nu contează ce) primește automat și 250 de zooPuncte CADOU 🎁. În felul acesta, te bucuri și de Black Summer Sale cu 21% Discount, și de 250 de zooPuncte în aceeași comandă!


Click pe animăluțul preferat 👇, adaugă produsele + codul BLACK21 🛒

Campania Autumn Mid-Season SALE este valabilă în perioada 12 - 18 octombrie 2021 sau în limita stocului disponibil. Tips: Comenzile ≥ 199 de lei beneficiază și de transport gratuit în toată țara 🚛😋. 


Profită de sacul mare Royal Canin la preț special!
Feringa Pure Meat Kitten 12 x 200 g
Donează-ți zooPunctele către Asociația pentru protecția animalelor Măriuța!
333 zooPuncte bonus pentru abonarea la newsletter
Recomandă zooplus prietenilor tăi și te recompensăm cu 350 puncte bonus