Păturică adorabilă CADOU de Ziua Mondială a Animalelor! 🌍❤️🐱🐶🐰🐤

Ai cadou păturică adorabilă, gratis la orice comandă de min. 179 lei!

Atenție! Campania este valabilă în limita stocului disponibil.

🤗 Pe 4 octombrie sărbătorim Ziua Mondială a Animalelor 🤗

Cu o păturică călduroasă 100 x 70 cm, adorabilă, gratis la orice comandă de min. 179 lei 

Cod voucher: PATURICA-2020


Da, ziua suflețelelor noastre mult-iubite! Celebrăm faptul că aceste minuni ale lumii ne amintesc mereu că lucrurile simple cum ar fi dezmierdările, îmbrățișările, spiritul jucăuș și zen, zâmbetul de sub mustăți (^º◡º^❁), dragostea exprimată fără temeri și fără condiții sunt lucrurile cele mai importante din această viață. Sunt niște învățători deosebiți, care zilnic ne predau lecții prețioase și esențiale 📚❤️🐱🐶🐰🐤.

Celebrează cu noi această zi deosebită și hai să le arătăm cât de mult apreciem rolul lor în viața noastră printr-un gest mic, cu o păturică deosebită, care să-i încălzească când le este frig sau pur și simplu vor să se răsfețe pe ceva moale și pufos, cum știm noi că le place 😊. Păturica este gratis la orice comandă de minimum 179 lei, dacă aplici voucherul PATURICA-2020, înainte de finalizarea comenzii.

Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi  aici un exemplu ►


Păturică gratis de Ziua Mondială a Animalelor!

Pătură pufoasă pentru animale, cu 2 fețe:

  • Oferă căldură și confort în sezonul rece
  • Cu două fețe diferite: pluș moale extrem de confortabil sau țesătură netedă, suplă, cu margine de pluș
  • Design haios și de iarnă: imprimată cu reni, brazi și fulgi de zăpadă
  • Versatilă: protejează împotriva murdăriei, zgârieturilor și părului, ideală pentru suprafețe reci și dure
  • Ușoară și practică: pentru acasă și pentru călătorii
  • Material: 100% poliester (pluș și microfibră)
  • Dimensiuni: L 100 x l 70 cm
  • Lavabilă la mașina de spălat, la 30 °C
Păturică călduroasă Lavabilă la 30 de grade C, la mașina de spălat Cu 2 fețe, numai bună de protejat împotriva părului de animale și zgârieturilor. 1000 x 700 cm, din poliester Pluș & microfibră Ușoară și practică


Surprinde-ți micuțul cu această păturică confortabilă pentru zilele reci! Pătura reversibilă, super pufoasă, poate îndeplini mai multe scopuri: în zilele reci oferă căldură pe suprafețele reci, oferă mai mult confort, dar îți protejează și mobilierul de murdărie, zgârieturi și păr. De asemenea, este extrem de ușoară și, prin urmare, foarte practică atunci când călătoriți.

Ambele părți ale păturii sunt ușor de întreținut și sunt realizate din microfibră suplă și pluș extrem de moale și pufos. Preferatul tău o va adora!

-----------

Campania este valabilă în perioada 29 septembrie - 5 octombrie 2020 sau în limita stocului disponibil. Tips: comenzile mai mari de 199 de lei beneficiază și de Transport Gratuit în toată țara 😋🚚.

2 x zooPuncte la fiecare 5 lei cheltuiți peste 269 lei!