Blănosul tău are nevoie de o hrană unică

Blănosul tău are nevoie de o hrană unică

Pisicile și câinii sterilizați au metabolismul diferit, ceea ce înseamnă că și nevoile lor nutriționale sunt diferite.

Hrana lor ar trebui să le ofere toți nutrienții esențiali, fără a depăși necesarul zilnic de calorii. Ar trebui să includă o cantitate mai mare de fibre care să ajute la crearea unei senzații de sațietate și să includă proteine ​​de înaltă calitate pentru a menține masa musculară.

Îți recomandăm câteva alimente de înaltă calitate concepute pentru aceste nevoi. Profită de reducerea de 10% la produsele selectate și încearcă-le acum!

Cod Voucher: STERILISED10

Cum funcționează? Adaugă produsele în coșul de cumpărături, aplică codul de voucher STERILISED10 și asta este tot! Reducerea de 10% va fi vizibilă în pagina de checkout. 

*Campania este valabilă până la 30.06.2023 pentru produsele sterilised Briantos, Concept for Life, Feringa, Purizon, Smilla, Wild Freedom și Wolf of Wilderness. Un singur cod de voucher poate fi folosit per comandă.

  • Hrană uscată pisici
  • Hrană umedă pisici
  • Hrană uscată câini

Descoperă Concept for Life, gama noastră Sterilised cea mai variata

Concept for Life

Hrana Concept for Life este adaptată diferitelor nevoi nutriționale ale câinilor și pisicilor. Oferă o dietă completă și echilibrată, adaptată nevoilor speciale ale animalului tău de companie în funcție de vârstă, mărime, stil de viață și rasă.

Hrana pentru câini sterilizați Concept for Life este o hrană uscată premium fără cereale care conține fibre sățioase selectate pentru a controla greutatea.

Hrana uscată pentru pisici este disponibilă in 2 arome și oferă o toleranță ridicată și digestie optima, pe langă prevenirea frecventelor afectiuni urinare la pisicile sterilizate.

Descoperă noile arome Wild Freedom pentru pisicile sterilizate

Wild Freedom Sterilised

Alte branduri pentru pisici sterilizate

Smilla
Purizon
Wild Freedom
Feringa
Schimbarea dietei