Hello, VARA 2024! Dăm startul Summer Splash la zooplus! ☀️🌊

  • Hrană pentru pisici
  • Accesorii pentru pisici
  • Hrană pentru câini
  • Accesorii pentru câini
  • Animale mici și păsări

Protejează-ți blănosul de căldură

Îmghețată

O înghețată de casă pentru animale de companie îl va răcori și îl va distra.

Hrană umedă

Hrana umedă îi ofera un aport suplimentar de lichide pentru a fi mereu hidratat.

Covorașe de răcire

Un covoraș de răcire oferă un loc răcoros pentru un pui de somn relaxat.

Piscine

Piscinele pline cu apă rece garantează distracția.

Plimbări

Plimbați-vă în orele răcoroase ale dimineții și serii. Plimbările scurte sunt de obicei suficiente, mai ales în zonele umbrite.

Apă

În condiții de căldură intensă, consumul de apă este foarte important.

Protejează-ți câinele de căldură:

Răcorește-l cu apă

Baia este o modalitate foarte simplă prin care cățelul să se răcorească atunci când este cald. Dacă nu locuiești lângă un lac sau un pârâu, prietenului tău cu patru picioare îi va plăcea să aibă o piscină pentru câini sau o cadă mică de grădină. Și nu uita nici de jucăriile plutitoare, pentru distracție garantată!

Oferă-i apă proaspătă în permanență

Gâfâind, câinele tău își reglează temperatura corpului. Dar cu cât gâfâie mai mult, cu atât devine mai deshidratat.

Puneți mai multe boluri cu apă proaspătă prin casă pentru a vă încuraja copilașul cu lăbuțe să bea cât mai mult posibil. De asemenea, puteți acoperi o parte din necesarul de apă cu hrana umedă. Nu ezita să-i înlocuiești complet hrana uscată pe timpul verii dacă câinele tău o acceptă.

Mergeți la plimbare dimineața devreme sau seara târziu

Cel mai bine este să evitați plimbările atunci când soarele este puternic. Asfaltul devine foarte fierbinte și arde lăbuțele patrupedului nostru. Vara, este indicat să plasați plimbarea zilnică la orele mai răcoroase ale dimineții și ale serii. În plus, călătoriile scurte sunt de obicei suficiente, mai ales în pădurile umbrite sau în parcuri.

Protejează-ți pisica de căldură:

Oferă-i apă proaspătă în permanență

Pentru a-ți ajuta pisicuța să bea mai multe lichide în zilele toride de vară, poți încerca următoarele trucuri:

Pune mai multe fântâni de băut sau boluri cu apă prin casă pentru a facilita accesul la apă proaspătă. În plus, poți acoperi o parte din necesarul de apă cu hrana umedă pentru pisici.

Creează suficientă umbră

În sezonul cald, suprafețele închise la culoare și asfaltul se încălzesc atât de mult, încât prietenii noștri cu patru picioare cu greu mai pot merge pe ele. Pentru a menține podelele răcoroase, le poți acoperi cu materiale deschise la culoare sau cearșafuri umezite cu apă.

Covorașele de răcire sau umbrelele de soare sunt, de asemenea, perfecte pentru răcorire rapidă.

Gustări refrigerate pentru pisici

Știai că și pisicilor le place să mănânce înghețată? Pe lângă faptul că este deosebit de răcoritoare, înghețata pentru pisici este foarte ușor de preparat (atenție, nu ne referim la înghețata pentru oameni, ci înghețată pregătită cu hrană pentru pisici). Dar chiar dacă tentația va fi mare, pisicile ar trebui să-și guste înghețata puțin câte puțin și nu prea rece. Lasă înghețata să se dezghețe puțin înainte.