❤ zoolove ajută! Un gest mic cu impact mare 🐾

zoolove ajută! Un gest mic cu impact mare ❤️

❤️zoolove este marca caritabilă zooplus, cu ajutorul căreia donăm 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al tuturor produselor zoolove unor organizații de protecție a animalelor, alese împreună cu voi. 🐾

Sortimentul zoolove include hrană umedă delicioasă de calitate superioară, snackuri și jucării, paturi, mobilier de zgâriat și multe alte accesorii moderne & utile pentru câini și pisici! 

De fiecare dată când cumperi produse zoolove, ajuți o organizație de protecție a animalelor cu suma de 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al produsului/produselor tale cumpărate, pe care zooplus o va dona organizației respective!

❣️ În lunile august - noiembrie 2023, banii strânși din cei 10% din prețul de vânzare (fără TVA) al produselor zoolove în România vor fi donați către Save the Horses, al șaptelea beneficiar al programului zoolove 🤗. Hai să-i ajutăm împreună, cumpărând produse zoolove! Pe cei de la Save the Horses îi găsești pe Facebook aici >>>>

Și nu uita că ne poți spune permanent  AICI >>> care e ONG-ul pe care ni-l recomanzi pentru donațiile zoolove, pentru că, la fiecare câteva luni, schimbăm beneficiarul.


zoolove ajută! 

Un gest mic cu impact mare ❤️

Asociația Save the Horses beneficiar zoolove

Istoric Donații zoolove

Descoperă produsele zoolove 🐶🐱

Descoperă sortimentul zoolove pentru câini & pisici!❤️
Pas cu pas, împreună cu clienții noștri, zoolove îți sprijină asociația! Scrie-ne!
10% reducere pentru organizațiile de protecție a animalelor

Promisiunea noastră

Calitate testată
Cu multă iubire pentru voi și animalele voastre
Satisfacem orice gust