Termeni de utilizare

Acești termeni de utilizare se aplică contului tău online de client de pe zooplus (denumit în continuare "my zooplus"), un serviciu furnizat de zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 Munich, Germany (numit în continuare "zooplus").

Înregistrarea și utilizarea contului zooplus este destinată numai clienților privați, cu reședința pe teritoriul Spațiului Economic European, Elveției, Norvegiei și Regatului Unit. Înregistrându-te și utilizând contul zooplus, precum și celelalte servicii furnizate de zooplus, ești de acord cu următorii Termeni de utilizare:

I. Contul zooplus 

  • 1. Înregistrare

    1.1 Contul zooplus este destinat persoanelor fizice, înregistrate cu numele. Din acest motiv, înregistrarea este necesară înainte de utilizare. Câmpurile obligatorii ale formularului online trebuie completate în mod veridic de către utilizator. Nu este permisă introducerea de nume sau adrese ale unor terți sau a unui pseudonim. După înregistrare, utilizatorul își poate folosi contul zooplus introducând datele sale de acces (adresa de e-mail și parola).

    1.2 Înregistrarea este posibilă numai pentru persoanele majore. Fiecare utilizator poate crea un singur cont zooplus.

II. Profil animalul meu de companie

Programul Profil animalul meu de companie (denumit în continuare „Profil animalul meu de companie”) este unul dintre serviciile oferite de zooplus. În total, poți crea până la 10 profiluri pentru animale de companie. Poți edita sau șterge profilul (profilurile) de animal de companie în orice moment. Contul zooplus va rămâne valabil indiferent de crearea unui astfel de profil, până când va fi șters de către utilizator sau de zooplus.

Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA *Taxe transport

Preț normal = Cel mai mic preț la care a fost vândut produsul în ultimele 30 de zile.

Livrare

  • GLS
  • DPD

Urmărește zooplus

  • Google Play
  • App Store