Descoperă dietele veterinare de la Concept for Life, Smilla & Rocco!

-10% la dietele veterinare de la Concept for Life, Smilla & Rocco!


Cauți hrană dietetică ⚕️ pentru micii tăi eroi?🐶🐱 Ai și 10% reducere cu voucherul TOP10*!

Animalul tău de companie este un adevărat erou în fiecare zi, de aceea merită tot ce este mai bun! Fără disconfort, fără zile proaste, doar bucurie pură și energie din plin... Și totul datorită unei diete echilibrate și sănătoase!

Îți recomandăm să încerci Concept for Life Veterinary Diet, Rocco Diet Care sau Smilla Veterinary Diet! Hrană dietetică de calitate la preț accesibil, iar acum și cu -10%!

*Profită de 10% reducere la dieta veterinară Smilla, Rocco sau Concept for Life cu voucherul: TOP10. Acest cod este valabil până în data de 28 februarie 2023, ora 23:59 sau în limita stocului disponibil. 


Iată cum recunoști mărcile VET de încredere:

REGULAMENTUL (UE) 2020/354 AL COMISIEI din 4 martie 2020

Legislația UE impune cerințe ridicate pentru producția de hrană dietetică pentru animale. „Compoziția specifică hranei în cauză trebuie să îndeplinească scopul nutrițional respectiv și să nu aibă niciun efect negativ asupra sănătății animalelor, a sănătății umane, a mediului sau a bunăstării animalelor" (Regulamentul (UE) 2020/354 al Comisiei din 4 martie 2020) pentru ca marca să fie autorizată să producă hrană dietetică pentru animale de companie.

Concept for Life Veterinary Diet pentru pisici

Concept for Life Veterinary Diet pentru pisici

Concept for Life Veterinary Diet este o hrană completă dietetică, special creată pentru pisicile cu anumite boli. Sortimentele de hrană umedă și hrană uscată se pot utiliza numai la recomandarea medicului veterinar. Concept for Life Veterinary Diet - hrană adaptată pentru pisica ta cu probleme de sănătate.

Hrană umedă ► Hrană uscată ►

Smilla Veterinary Diet pentru pisici

Smilla Veterinary Diet pentru pisici

Smilla Veterinary Diet este o hrană completă dietetică pentru pisici, care este adaptată la diferite boli. Gama de hrană uscată sau hrană umedă poate fi administrată numai după consultarea medicului veterinar.

Hrană umedă ► NOU: Hrană uscată ►

Concept for Life Veterinary Diet pentru câini

Concept for Life Veterinary Diet pentru câini

Concept for Life Veterinary Diet este o hrană completă dietetică, special creată pentru câinii cu anumite afecțiuni. Descoperă gama de hrană uscată și hrană umedă Concept for Life Veterinary Diet, special creată pentru câinii cu probleme de sănătate.

Hrană uscată ► Hrană umedă ►

Rocco Diet Care pentru câini

https://www.zooplus.ro/shop/hrana_veterinary/hrana_caini/diet_care

Rocco Diet Care este o hrană umedă pe bază de carne pentru nevoi speciale. Aceasta este potrivită în cazul intoleranțelor, alergiilor, problemelor de greutate. Rocco Diet Care este o alternativă la hrana dietetică prescrisă de medicul veterinar. 

 Hrană umedă ►

Opinia expertului 👩‍⚕️:

Franziska vet

“Concept For Life Veterinary Diet este o hrană de dietă cu toleranță și acceptabilitate ridicate datorită ingredientelor de înaltă calitate utilizate în prepararea sa. Această hrană este la fel de bună ca cele mai bine vândute branduri de dietă.” (Franziska Pantelic, medic veterinar)

  • Ce este hrana de dietă?

  • Cum recunoști o hrană de dietă?

  • Când și cum se utilizează? De ce este necesară vizita la medicul veterinar?