Bine ai venit în magazinul Brit!

Bine ai venit în magazinul Brit

Bine ai venit în magazinul Brit!

Bine ai venit în magazinul Brit

Brit - prevenție prin nutriție

Descoperă hrana super premium Brit pentru câini și pisici! Hrana Brit conține multă carne sau pește de calitate înaltă și a fost dezvoltată pentru a proteja organismul contra influențelor negative ale mediului.

Gama Brit Care pentru câini se bazează pe ingrediente de calitate înaltă, selectate atent, cum ar fi miel, somon, hering, rață sau iepure, și are o formulă hipolaergenică echilibrată care previne intoleranțele alimentare. Brit Care sprijină imunitatea și ajută la eliminarea riscurilor de boli grave.

Gama Brit Care pentru pisici se bazează pe o formulă hipoalergenică super premium cu carne proaspătă, îmbogățită cu ierburi și probiotice. Produsele conțin ingrediente naturale și nu au adaos de gluten, zahăr, soia, arome artificiale sau conservanți.

Gama Brit Premium by Nature pentru câini este foarte bine digerabilă, conține 45-55% carne de pui, ingrediente naturale selectate atent, respectă cerințele specifice taliei câinelui și este tolerată excelent.

Descoperă avantajele mărcii Brit

• Hrană uscată superpremium cu multă carne sau pește

• Ingrediente de calitate înaltă, atent selectate și o formulă hipoalergenică echilibrată

• Probiotice benefice & acizi grași Omega 3 și 6

• Sprijină imunitatea, îmbunătățește starea generală și ajută la eliminarea riscurilor de boli grave

• Special adaptată nevoilor speciale și taliei câinilor sau pisicilor

• Fără conservanți, coloranți și arome artificiale

• Asigură prevenție prin nutriție

Brit pentru câini & pisici!

Hrană Brit pentru câini și pisici

De mai bine de 25 de ani, Brit produce hrană superpremium pentru câini și pisici, folosind tehnologii moderne și exclusiv ingrediente proaspete și sănătoase. Sănătatea animalului tău este o prioritate pentru Brit – hrana nu conține conservanți, arome artificiale sau materii prime modificate genetic. În laboratoarele Brit nu se efectuează teste pe animale.

Hrană echilibrată adaptată nevoilor animalului tău de companie

Gama Brit oferă hrană uscată hipoalergenică, echilibrată, dezvoltată pentru a răspunde nevoilor specifice câinilor și pisicilor. Rețetele Brit asigură sănătatea și vitalitatea animalului tău, oferindu-i toate vitaminele și toți nutrienții esențiali unei bune funcționări a organismului.

Poți alege hrană pentru câini Brit în funcție de vârstă și dimensiunea rasei – toată disponibilă într-o varietate de arome. Produsele Brit sunt adaptate nutrițional câinilor de toate dimensiunile, în fiecare etapă a vieții. Sigur vei găsi mâncarea potrivită pentru câinele tău chiar pe această pagină.

În plus, marca Brit a dezvoltat o hrană specială pentru câinii campioni, care să mențină în condiții excelente starea generală a organismului, pielii și blănii acestuia, precum și pentru câinii sportivi, extrem de activi fizic, care au un consum energetic mult mai ridicat decât alți câini.

Brit oferă două game de hrană pentru câini

Brit Care pentru câini: hrana Brit Care se bazează pe ingrediente selectate de calitate înaltă și are o formulă hipolaergenică echilibrată care previne intoleranțele alimentare și este ușor de digerat. Mâncarea Brit Care pentru câini este concepută pentru a ajuta la combaterea riscului ca animalele să dezvolte boli grave.

Brit Premium by Nature pentru câini: pentru pui și câini adulți de toate dimensiunile, la o calitate super premium. Protejează eficient organismul câinelui împotriva efectelor nocive ale factorilor externi.

Hrană Brit pentru pisici

Hrana pentru pisici Brit Care este hipoalergenică și adaptată nevoilor variate ale pisicilor. Combinația dintre carne proaspătă și făină de carne de calitate înaltă fac savoarea hranei Brit Care atractivă chiar și pentru cea mai mofturoasă pisică.

Brit Care Grain-Free Kitten Healthy Growth & Development este potrivită pentru pisici în creștere de la vârsta de o lună și până la începutul primului an de viață, iar în gamă regăsim și hrană pentru pisici supraponderale – Brit Care Grain-Free Sterilized Weight Control, și pentru pisicile sterilizate – Brit Care Grain-Free Sterilized Urinary Health sau Sensitive.

La zooplus îți oferim o varietate de hrană pentru câini și pisici la prețuri excelente. Vezi gama noastră completă de mărci de top.