Magazinul de nutriție Hill`s

Magazinul de nutriție Hill`s

Magazinul de nutriție Hill`s

Magazinul de nutriție Hill`s

NUTRIȚIA HILL`s: HRANĂ PREMIUM ȘTIINȚIFICĂ PENTRU ANIMALE

De la cățeluși sau pisoi până la seniori, hrana Hill`s bazată pe știință pentru câini și pisici este întotdeauna un pas înainte - pentru o diferență pe care o poți vedea, simți și în care poți să ai încredere.

Despre HILL`s

O ABORDARE TRANZITIVĂ A NUTRIȚIEI ANIMALE

Hill gândește întotdeauna cu un pas înainte ca tu și animalul tău de companie să te poți bucura astăzi. Cu rețetele lor, ei ajută câinii și pisicile să obțină o greutate sănătoasă și, de asemenea, fac ca ochii animalelor mai în vârstă să strălucească - o diferență pe care o poți vedea, simți și de care te poți bucura.

Află mai multe
Despre Hills
Despre Hills

Diferență pe care o poți vedea, simți și în care poți să ai încredere!

NUTRIȚIA ȘTIINȚIFICĂ

NUTRIȚIA ȘTIINȚIFICĂ

Hrana Hill`s pentru animalele de companie este dezvoltată de medici veterinari, nutriționiști doctoranzi și ingineri alimentari.

 APROBAT DE PARTENERII NOȘTRII

APROBAT DE PARTENERII NOȘTRI

Centrul de nutriție pentru animalele de companie îi ajută pe specialiștii Hill's să dezvolte nutriția cu un pas înainte pentru a-i oferi animalului tău de companie o viață sănătoasă și echilibrată.

ALIMENTAȚIA, ADĂPOSTURILE ȘI IUBIREA HILL's

ADĂPOSTURILE ȘI IUBIREA HILL's

Hill`s susține adăposturile care schimbă viața animăluțelor și le ajută să își găsească stăpâni.

Află aici care brand Hill`s se potrivește animalului tău de companie!

Hrană Hill's special adaptată pentru câini și pisici

Cauți o hrană specială, dezvoltată de medicii veterinari pentru câinele sau pisica ta? Află aici câteva informații interesante despre marca Hill's: Hill's include Hill's Science Plan & Hill's Prescription Diet. Un total de 150 de medici veterinari și nutriționiști lucrează la Sciene Plan și Prescription Diet, dezvoltând compoziții și rețete cu ingrediente potrivite și peste 100 de nutrienți diferiți. Atât hrana Science Plan, cât și Prescription Diet, sunt produse în conformitate cu reglementări stricte și standarde sanitare înalte, pentru a oferi animalului de companie cea mai bună siguranță și calitate. Adaptate nevoilor individuale ale animalului, Hill's Science Plan și Hill's Prescription Diet oferă o gamă largă de produse.

Cauți hrana Hill's potrivită pentru câinele sau pisica ta?

Marca oferă o gamă largă de hrană umedă și uscată de înaltă calitate. Atât hrana Hill's pentru câini, cât și cea pentru pisici este împpărțită în Hill's Science Plan și Hill's Presciption Diet. Science Plan oferă animalul tău tot ceea ce are nevoie în diferite faze ale vieții. Hrana umedă și uscată light sau fără cereale susține nevoile nutriționale ale cățeilor și pisoilor, câinilor și pisicilor senioare, precum și pe cele ale câinilor și pisicilor adulte.

Veterinarul i-a recomandat hrană specială câinelui sau pisicii?

Față de Science Plan, care oferă produse pentru animalele sănătoase, Hill's Prescription Diet include o varietate de produse speciale pentru câini și pisici bolave. Hill's Prescription Diet pune la dispoziție o hrană testată clinic pentru câini și pisici, benefică în caz de boli ale tractului urinar, articulațiilor, pielii sau pentru probleme digestive și pentru a susține tratamentul veterinar. Hill's I/D pentru câini și Hill's I/D pentru pisici este, de exemplu, o hrană ușor digerabilă pentru câini sau pisici adulte, care suferă de afecțiuni gastrointestinale și ameliorează tulburările acute de absorbție. În același timp, echilibrează digestia. De asemenea, această hrană contribuie la o recuperare mai rapidă după intervenții chirurgicale sau accidente.

Vrei niște snackuri delicioase, dar sănătoase pentru câinele tău?

Orice stăpân vrea să-și bucure patrupedul recompensându-l sau răsfățându-l cu snackuri gustoase. Din păcate, este adesea dificil să se țină cont de nevoile câinelui. Prin urmare, pe lângă Hill's Science Plan și Hill's Prescription Diet, hrana Hill's a dezvoltat și o linie proprie de snackuri pentru câini, a căror compoziție este optim adaptată la nevoile individuale. Așadar, snackurile Hill's sunt potrivite, de exemplu, pentru câini cu sensibilitate alimentară, obezitate sau chiar pentru câini bătrâni cu probleme dentare. Fără cereale, hipoalergenice sau benefice pentru articulații – vei găsi, cu siguranță, snackurile potrivite pentru câinele tău!