Prieteni pe viață: îngrijire de la Kitten la Senior!

Prieteni pe viață: îngrijire de la Kitten la Senior!

În medie, pisicile sănătoase trăiesc între 15 și 19 ani. Un timp îndelungat, plin de momente fericite. Desigur, în viața unei pisici există și diferite provocări legate de etapa de viață în care pisica se află.

Cu cât cunoști mai multe despre etapele vieții unei pisici și despre nevoile sale, cu atât este mai ușor să-i oferi o viață fericită și sănătoasă. Cunoaste-ți mai bine pisica și oferă-i grija de care are nevoie în fiecare etapă a vieții sale!

Snackuri delicioase pentru pisici!

Kitten: îngrijire adecvată pentru pisoi

Kitten - îngrijire adecvată pentru pisoi

Creșterea sănătoasă a pisoiului presupune și o nutriție sănătoasă a pisoiului după alăptare. Pentru a se asigura că trecerea de la laptele matern la hrana pentru pisoi este ușoară, pisicilor li se oferă multe mese mici înainte de a li se da două mese principale și câteva mese mici din luna a șaptea.

Cerințele nutriționale depind de rasa, vârsta și temperamentul prietenei mustăcioase. Oferă pisicii tale o varietate de hrană umedă și uscată, astfel încât să nu se obișnuiască doar cu un singur tip de hrană.

Hrană uscată pentru pisoi

Hrană umedă pentru pisoi

Lapte & snackuri pentru pisoi

Articole de bază

Adult: îngrijire adecvată pentru pisicile adulte

Adult: îngrijirea pisicilor adulte

O pisică adultă are nevoie de aproximativ 300 de grame de hrană umedă pe zi. Cu toate acestea, trebuie să adaptați această valoare orientativă individual la vârsta, greutatea și nivelul de activitate al pisicii. Pisicile de exterior au adesea nevoie de mai multă energie decât pisicile de interior.

Cu sfaturile de pe zooplus Ghid pentru pisici, poți determina cu ușurință cantitatea potrivită de hrană pentru pisica ta. Dacă tigrișorul tău de casă a fost sterilizat, se aplică reguli speciale: hrana pentru pisicile sterilizate trebuie să ofere o mulțime de vitamine și substanțe nutritive fără să conțină prea multe calorii.

  • Cum să menții forma pisicii adulte

    Vrei să te bucuri cât mai mult timp cu pisica ta? Activitatea suficientă pentru corp și minte, îngrijirea iubitoare și hrănirea corectă sunt pietrele de temelie pentru o viață lungă și fericită.

    Între 1 și 7 ani, pisicile sunt în floarea vârstei. În această fază puteți descoperi diferite sporturi pentru pisici. Dupa activitatea fizică, relaxați-vă împreună cu un ritual de îngrijire care o să vă conecteze și mai bine.

Hrană uscată pentru pisici adulte

Hrană umedă pentru pisici adulte

Nisip & litiere pentru pisici adulte

Diverse accesorii pentru pisici adulte

Senior: îngrijire & sfaturi pentru o bătrănenețe fără griji

Îngrijire adecvată pentru pisici în vârstă

După o viață plină de aventuri, vine timpul când pisica atinge un anumit prag al vârstei și are nevoie să se bucure relaxată de momentele ei de bătrenețe. O îngrijire adecvată pentru pisicile seniore va ajuta pisica ta să-și mențină starea de sănătate și să fie în preajma ta mulți ani la rând.

Hrană umedă pentru pisici senior

Hrană uscată pentru pisici senior

Diverse Accessorii pentru pisici senior

Snackuri delicioase pentru pisici!

Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA *Taxe transport

Preț normal = Cel mai mic preț la care a fost vândut produsul în ultimele 30 de zile.

333zooPuncte la Abonare
Newsletterul zooplus: oferte personalizate, 10%* la a doua comandă (*clienți noi) și multe surprize
Newsletterul zooplus: oferte personalizate, 10%* la a doua comandă (*clienți noi) și multe surprize
Alege animalul / animalele

Livrare

  • GLS
  • DPD

Plăți securizate

Urmărește zooplus

  • Google Play
  • App Store