Așteptăm sărbătorile de iarnă pregătiți cu cadouri gustoase!❤️

Se apropie perioada magică a anului! 🎁🎄 Și ca să ne pregătim cum se cuvine, îți prezentăm mult așteptatele Calendare de Advent cu super gustări pentru super amicii tăi! 🐶🐱

  • Calendar de Advent Rocco pentru 🐶 - îl primești GRATIS dacă vei comanda produse Rocco de min. 100 lei și aplici voucherul: ROCCO
  • Calendar de Advent Cosma pentru 🐱 - îl primești GRATIS dacă vei comanda produse Cosma de min. 100 lei și aplici voucherul: COSMA

Scurtează timpul de așteptare a Crăciunului într-un mod delicios!🎅


Rocco Calendar de Advent pentru câini

Calendarul de Advent Rocco - hrană bogată în carne! ❤️

Calendar de Advent Rocco

Calendarul de Advent include 24 de snackuri din carne în următoarele sortimente: Rocco Chings: Fâșii din piept de pui & din piept de rață, Rocco Cubes: Cubulețe din piept de pui & din piept de rață.

Comandă produse Rocco de min. 100 lei și primești GRATUIT un Calendar de Advent Rocco: 24 de ferestre, cu gustari apetisante pe bază de file de pui sau piept de rață!

Alege rețetele Rocco din 100% ingrediente proaspete: hrana uscată, hrană umedă sau snackuri

Și nu uita că în noiembrie ai și 5x zooPuncte la toate produsele Rocco!

Niciodată așteptarea nu a fost mai plăcută!❤️

Clienții noștri blănoși Rocco! 🐕Cosma Calendar de advent pentru pisici

Calendarul de Advent Cosma - Gust pur & Multă dragoste!💚

Cosma Calendar de advent pentru pisici

E mai plăcut să aștepți venirea sărbătorilor de iarnă când ai la dispoziție Calendarul de Advent umplut cu Cosma snackies! Cosma snackies sunt snackuri premium liofilizate, preparate din 100% carne sau pește, naturale și fără conservanți și aditivi artificiali. 

Calendarul conține snackuri Cosma Snackies în 4 sortimente delicioase: pui, rață, vită și ton. Fiecare pachețel conține 3 cubulețe fine din carne și pește cu gust delicios. Conținutul calendarului este de 24 x 3 snackuri sau 10,5 g. 

Comandă pentru micul tigrișor produse Cosma de min. 100 lei și primești GRATUIT un Calendar de Advent Cosma!🐱 Fă zilnic o bucurie pisicii cu câte un snack deosebit!

Alege produsele Cosma: hrană umedă, snackuri gustoase sau accesorii.


Clienții Cosma sunt fericiți!💚

*Campania e valabilă în perioada 05.11 - 30.11.2021 sau în limita stocului disponibil.

Cum funcționează? Adaugi produsele preferate Rocco de cel puțin 100 lei în coș, aplici codul ROCCO în pagina de checkout, în câmpul de Cupoane/Reduceri și asta este tot 🤗 La fel și pentru produsele Cosma în valoare de min. 100 lei, cu codul COSMA.

Doar un cod de voucher poate fi folosit per o comandă. Pentru a folosi mai multe coduri de voucher, poți plasa mai multe comenzi. Ai nevoie de ajutor la aplicarea voucherului? Vezi aici un exemplu ►

Cosma snackies Ediție de Crăciun
Cosma Soup Ediție de iarnă Ton cu dovlecel
Cumpără hrană sau snackuri Feringa, iar pentru fiecare produs vândut marca Feringa donăm 5% din prețul de vânzare (minus TVA) către Asociația CatKeen Brașov. Ajutăm împreună!
Descoperă 🎄 Târgul de Crăciun 2021 🎅🎁
Vino să descoperi toate Promoțiile lunii Decembrie!
NOU: Purizon Adult 6 x 400/800 g la preț de testare!
Recompensa lunii!
20 + 4 gratis! 24 x 85 g Schesir în gelatină Pliculețe
2 kg gratis! Taste of the Wild 14,2 kg hrană uscată pentru câini