Coronavirus (Covid-19) - SUNTEM AICI PENTRU TINE

Dragi clienți zooplus,

Răspândirea coronavirusului (COVID-19) ne privește, în mod evident, și pe noi și are impact asupra vieții noastre obișnuite. Întreaga familie zooplus și partenerii săi se preocupă zi și noapte cu grijă pentru ca voi să beneficiați în continuare de servicii de calitate, chiar și în situația excepțională actuală.

Desigur, în situația de față, pe lângă bunăstarea clienților noștri și a animalelor de companie, sănătatea angajaților noștri este pe primul loc. Am luat măsuri de protecție extinse în birourile și centrele noastre logistice, pentru a ajuta la încetinirea răspândirii coronavirusului. În același timp, lucrăm intens pentru a ne asigura că ceea ce comandați ajunge, în siguranță, la voi.

Livrarea

 • Mai pot plasa comenzi?

 • Trebuie să mă aștept la întârzieri la livrare?

 • Mă pot infecta la primirea mărfii?

Servicii & metode de plată

 • Pot continua să plătesc numerar la livrare?

 • Pot exista întârzieri în ceea ce privește viteza de încărcare a site-ului?

 • Sunt influențate zooPunctele mele?

Noi, pisicile, suntem alături de tine în această pandemie. Știi, nu?
Depozitul zooplus se pregătește zilnic pentru tine
zooplus este alături de tine

Covid-19 – riscuri pentru animale de companie

 • Este Covid-19 periculos pentru câinele meu?

 • Este Covid-19 periculos pentru pisica mea?

 • Cum pot să mă protejez pe mine și pe animalul meu de companie?

 • Pot scoate câinele afară?

Informații generale și știri noi pe tema COVID-19 puteți găsi pe site-ul Ministerului Sănătății din România și ȘtiriOficiale.ro.

Dorim să profităm de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru înțelegere și a vă spune că ne bucurăm să vă punem la dispoziție gama noastră largă de produse. De asemenea, aici puteți găsi și Declarația zooplus cu privire la măsurile de siguranță și serviciile oferite în contextul coronavirus.

Multă sănătate vouă și animalelor voastre de companie! Suntem alături de voi ❤️! 

Împreună zi de zi: rutina alături de prietenul tău cu patru picioare

Cățeilor le place să lucreze cot la cot cu tine 😊

Nu numai viața noastră este schimbată de situația actuală, ci și cea a prietenilor noștri cu patru picioare. Mulți oameni care înainte erau mereu pe drumuri, acum sunt acasă în fiecare zi, aici muncesc și tot aici își petrec și timpul liber - asta înseamnă că în prezent conviețuim cu animalele noastre de companie. Cum reușești să lucrezi productiv în aceste momente, să oferi animalului același mod de viață ca înainte și să vă bucurați zi de zi împreună de o viață frumoasă? zooplus îți oferă câteva surse de inspirație pentru ca rutina zilnică alături de patruped să fie plină de joc, distracție și diversitate!

Rutina zilnică alături de câine

Mic dejun delicios pentru tine și cuțuBună dimineața! Începe ziua energic

Deseori te simți letargic și lipsit de vlagă dacă petreci mult timp în acasă. De aceea, cel mai bine este să-ți începi dimineața cu câteva exerciții de yoga, care te vor ajuta să te trezești, iar apoi, răsplătește-te cu un mic dejun delicios – fă același lucru și pentru cățelul tău!

Mergem la plimbarePauză de prânz - Uraaa! Hai afară!

A lucra de acasă înseamnă, de asemenea, și o flexibilitate mai mare. Sporturile pentru câini și jocurile din timpul plimbărilor completează perfect pauzele de prânz. Astfel, animalul de companie va fi ținut ocupat nu doar fizic, ci și mintal. Iar dacă aveți și grădină proprie, vă puteți juca aici. 

Hai să ne jucăm!După-amiază și micile pauze5 minute exerciții

Puteți exersa cu câinele trucuri simple, cum ar fi „datul lăbuței”. Prietenul tău cu patru picioare nu este entuziasmat de astfel de trucuri? Folosește-ți apartamentul pentru un joc scurt de adulmecare sau exersați ascultarea de bază. Alternează exercițiile în mod regulat.

Hai să gătim!Ore relaxante de searăTimp de creativitate

Seara este perioada ideală pentru o scurtă rundă de jocuri de inteligență. Îți poți bucura patrupedul și cu o porție de biscuiți de casă, special pregătiți pentru el. Astfel, plictiseala va fi complet alungată, iar el va avea parte de o gustare delicioasă. Apoi, poate începe sesiunea de mângâieri! 

Produsele noastre preferate pentru rutina zilnică a câinelui tău

Jocuri de inteligențăJocuri de inteligență
Jucării de rosJucării de mestecat
Distracție și joacăDistracție și joacă

Rutina zilnică alături de pisică

Pisi, mai moțăim sau ne apucăm de treabă?O doză de distracție dis de dimineața! Start your day right

Jocurile simple de agilitate cu pisica alungă indispoziția de dimineață. Nu ai chef de așa ceva? Atunci, ia jucăria preferată a pisicii și jucați-vă puțin împreună înainte de a lua micul dejun!

Pisi, hai să ne bucurăm de aerul curat!Pauza de prânz pentru tine și pisicăBucurați-vă de aer!

Chiar dacă lucrezi de acasă, nu uita să faceți pauze pentru corp și minte. Indiferent dacă ai o locuință cu grădină sau balcon, deschide des fereastra și bucură-te de aerul curat și razele de soare. 

Timpul pentru joacă!După-amiază și micile pauzeAntrenament

Dacă vrei să lucrezi concentrat, ai nevoie de liniște. Însă ce faci dacă pisica ta vrea, mai degrabă, să se joace? Și chiar acum! În acest caz, există diferite jocuri care o vor ține ocupată în momentele în care nu ești disponibil/ă. 

Sesiune foto pentru pisiRutina de seara – spune adio canapelei!Sesiuni foto

După o zi lungă la calculator, seara este momentul perfect pentru a te deconecta. O scurtă sesiune foto cu pisica este exact ceea ce ai nevoie - cu sfaturi și trucuri simple poți obține cele mai bune instantanee ale micii feline. Mai bine decât orice program de televiziune, nu?

Produsele noastre preferate pentru rutina zilnică a pisicii tale

Jocuri de inteligențăJocuri de inteligență
Jucării pentru zgâriatJucării pentru zgâriat
Distracție și joacăDistracție și joacă

Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA *Taxe transport

Preț normal = Cel mai mic preț la care a fost vândut produsul în ultimele 30 de zile.

Livrare

 • GLS
 • DPD

Urmărește zooplus

 • Google Play
 • App Store