Ghid

Află tot ceea ce trebuie să știi despre conviețuirea cu un animal de companie! Fie că ai o pisică sau un câine, ghidul zooplus îți va oferi sfaturi valoroase cu privire la hrănirea, îngrijirea sau educarea unui animal. Vei afla despre diferite tipuri de rase, precum și caracteristicile lor specifice. Citește mai mult
5 min
Sănătatea și îngrijirea pisicilor

Problemele digestive la pisici

Alimentația pisicilor noastre domestice seamănă rareori cu cea a rudelor lor sălbatice. De aceea schimbarea hranei pisicilor de când trăiesc împreună cu oamenii este un motiv frecvent pentru care problemele digestive apar tot mai des la pisici. Dar bolile, otrăvirea și alte probleme pot fi și ele cauzele diareii, a vărsăturilor și a constipației!
7 min
Rase de animale mici

Porcușorul de Guineea Peruvian

Porcușorii de Guineea sunt animale de companie populare de ani de zile. Dacă ești în căutarea unui porcușor de Guineea deosebit, atunci vei găsi cu siguranță ceea ce cauți la porcușorul de Guineea peruvian. Drăgălașul animal captivează nu numai prin coafura sa obraznică, ci și prin caracterul său sociabil. Însă blana lungă necesită o anumită îngrijire.
 
Cele mai utile articole
Câini Sănătatea și îngrijirea câinilor

Perioada de călduri la cățele

Perioada de călduri la cățele este perfect normală. Totuși, comportamentul ciudat al cățelei, petele enervante de pe noul covor sau frica de o sarcină nedorită sunt motive de îngrijorare pentru mulți proprietari de câini. Din acest articol, poți afla ce ar trebui să știi despre zilele de ciclu la cățele și cum puteți trece împreună peste ele fără stres
Ultimele articole
Câini Sănătatea și îngrijirea câinilor

Anaplasmoza la câini

Lunile calde de vară te îmbie să faci plimbări lungi în natură. Din păcate, s-ar putea ca patrupedul tău să aducă acasă o căpușă nedorită dintr-o astfel de excursie. Dacă observi că dintr-o dată e obosit sau face febră la câteva zile după ce a fost mușcat de o căpușă, s-ar putea ca temuta anaplasmoză să fie cauza. În acest articol îți vom spune tot ce trebuie să știi despre această boală.
Câini Rase de câini

Brac Italian

Bracul Italian este partenerul perfect pentru persoanele care iubesc natura și cărora le place să se plimbe prin păduri și pajiști. Fiind un pointer, este, de asemenea, un partener ideal pentru vânători. Fă cunoștință cu această veche rasă de câini și cu trăsăturile sale speciale în portretul din ghidul zooplus.

Spune adio confuziei cu sfaturile noastre!

Sfaturile din ghidul zooplus te vor ajuta să găsești răspunsuri la toate întrebările legate de câini sau pisici. Astfel, vei reuși să recunoști semnele pe care animalul le transmite când nu se simte bine și chiar să împiedici dezvoltarea afecțiunilor. De asemenea, poți învăța cum să îți îngrijești corect prietenul cu blană și când este nevoie să îl duci la veterinar. Află din zooGhid ce tipuri de animale de companie pot conviețui în armonie și cum le poți ajuta să se accepte reciproc.

Cum să îi asiguri animalului de companie o alimentație corectă?

La fel ca oamenii, animalele de companie au nevoie de o mulțime de vitamine și nutrienți pentru a le menține sănătoase. Deoarece câinii sunt vânători naturali și carnivori, este important ca dieta lor să reflecte acest lucru și să fie bogată în carne premium. Hrana de înaltă calitate trebuie să conțină toate elementele esențiale pentru ca animalul tău să poată susține un stil de viată activ. Dar ține minte că nutriția animalului trebuie adaptată în funcție de rasă și dimensiunile acestuia. De asemenea, nevoile animalului tău se pot schimba în funcție de vârstă, afecțiuni și stil de viață. Aici poți afla totul despre aceste schimbări vitale care trebuie făcute în planul nutrițional al animalului tău de companie.

Adu bucurie maximă în viața ta cu sfaturile noastre pentru animale de companie!

Datorită sfaturilor noastre, în curând vei ști cum să reacționezi corespunzător în orice situație. Înainte de a pleca în călătorie cu animalul tău, poți afla de aici toate modalitățile în care poți face călătoria mai sigură și mai plăcută pentru el. Cu cât călătoria va fi mai lipsită de stres, cu atât experiența la destinație va fi mai plăcută, fie că este vorba de o vacanță sau o vizită la veterinar.

În ghidul zooplus, vei putea găsi sfaturi de la experți, pentru a te ajuta cu îngrijirea prietenului tău necuvântător. De asemenea, poți găsi o mulțime de sfaturi de top despre jucării, exerciții fizice și hrană.